השתלת עצם למען אורתודנטיה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/03/2010 | 10:59 | מאת: שי

ד"ר שרי יהב, בוקר טוב! אני עומד לעבור ביום שלישי הקרוב תהליך הנקרא PAOO, תהליך זה כמו שאת בודאי יודעת הינו השתלת עצם מלאכותית על מנת לאפשר תזוזה קיצונית של אחת השיניים וזירוז תהליך האורתודנטיה בכלל, כמו כן מניעת ספיגת שורשים, הרופא שלי הינו מומחה לשיקום פה מספר רב של שנים כך שיש לי בטחון בתהליך. שאלתי היא כזו, האם קיימים סיכונים עתידיים בתהליך שכזה?? כגון נפילת שיניים/התעקמות חוזרת של השיניים. תודה רבה!

21/03/2010 | 22:21 | מאת: ד"ר שרי יהב

הי,שי בהחלט הטכניקה המוצעת מזרזת את תזוזת השיניים, והיא נעשית בסיוע מומחה לניתוחי חניכיים. אין סכנה עתידית בפרוצדורה, אך זאת טכניקה חדשנית ודורשת מיומנות רבה מצד הרופא. בהצלחה

21/07/2010 | 19:24 | מאת: ערן

היכן ניתן לקבל מידע אודות הטיפול ולדעת מי אכן מתמחה בטיפול חדשני זה?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים