יישור שיניים מהיר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/08/2011 | 12:51 | מאת: נופר

שלום ד"ר יהב, גיליתי לאחרונה שיטה ליישור שיניים מהיר יחסית (עד 8 ח') שנקראת Wilckodontics המערבת פעולה כירורגית. בחיפוש ברשת מצאתי אורתודנטים מעטים שמטפלים בשיטה ורוב המידע המפורסם הוא אופטימי בצורה מחשידה. הייתי רוצה לקבל קצת יותר מידע על השיטה ולשמוע האם ישנם מטופלים בארץ שהתנסו בשיטה. האם אחוזי ההצלחה גבוהים? סיכונים? וכו'. אשמח אם תוכלי להפנות אותי למקור מידע מהימן. תודה

16/08/2011 | 20:30 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום נופר, הכוונה לשיטת טיפול שאכן משלבת כירורגיה שנועדה לגרום לעצם הלסת לעבור תהליך מהיר יותר של בנייה וכך להניע בתוכה מהר יותר שיניים. השיטה אכן מהירה אך אינה מתאימה למרבית המטופלים.הן בשל אי הנוחות הכרוכה בכירורגיה כמו גם העלויות הגבוהות מאוד שבשילוב אנשי המקצוע. אם אכן טיפול מהיר וחדשני שכזה מתאים לצרכיך אשמח לעדכן אותך בפרטים נוספים בברכה ד"ר שרי יהב מומחית לאורתודנטיה במבוגרים

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים