קיבוע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/02/2010 | 09:53 | מאת: גילי

ברצוני לשאול 2 שאלות: 1. קיים אצלי רווח בין השיניים הקדמיות והסיבה לדברי האורתודנט היא שכל שן מסובבת טיפה הצידה. האם אפשר לסגור את הרווח תוך 3-4 חודשים( כי אח"כ אני נוסעת ללמוד בחו"ל). 2. האם אחרי הטיפול בבעיה הספציפית, אצטרך קיבוע? האם קיבוע מצריך ביקורות קבועות?

18/02/2010 | 22:37 | מאת: ד"ר שרי יהב

ילי ערב טוב 1. בהחלט ניתן " לסגור רווח " בין שיניים קדמיות בזמן קצר, אם זו בעייה יחידה בסגר שלך. 2. יש " לקבע ", לשמר את התוצאה באופן קבוע, אחרת תהה נסיגה עד כדי היוך בתוצאות הטיפול. בהצלחה עם החיוך והנסיעה לחו"ל. ד"ר יהב שרי

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים