רווח בין השיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/11/2010 | 13:12 | מאת: לי

אני מטופלת כמה חודשים במכשור קבוע על מנת לסגור רווח בין2 השיניים העליונות הקדמיות. הרוווח נראה שכמעט נסגר אך אחרי נייקוי אצל שיננית שמתי לב שקיים רווח מזערי למעלה בין 2 השיניים אך מיד כמה דקות לאחר מתיחת הגומיות באותו יום אצל האורטודנט הרווח נראה שנסגר. האם רווח יכול להיסגר כ"כ מהר?

17/11/2010 | 23:41 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום לי, הכח האורתודנטי עשוי להשפיע מהר, אך ריפוי הרקמות ויצירת מצב יציב דורש זמן ממושך יותר. בהצלחה ד"ר יהב שרי מומחית לאורתודנטיה במבוגרים ונוער

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים