הבקעת שן כלואה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/12/2016 | 20:40 | מאת: ליאת בחר

בני כמעט בן 10 בגיל 4 עבר עקירה של שן עודפת אחרי שהשן החלבית נפלה מעצמה ועד היום השן לא צמחה בצילום פנורמי רואים את השן היא מצקדמת לאט היום הוצע טיפול עי רופאת השיניים לבצע גשר להרחבת האיזור ולהכין מקום לשן שאולי תבקע מעצמה נתנה 7 חודשים לטיפול ואם אחרי 7 חודשים לא יהיה שינוי נצטרך לבצע בקיעת שן כלואה ברצוני לדעת כמה מכאיב ומסוכן ההליך והאם באמת זה יעזור לשן לבקוע או שיש טיפול אחר שיכול לעזור ?

שלום ליאת הטיפול שהרופאה השיניים הציעה הוא שיגרתי. הטיפול אינו כואב. תהליך החשיפה של השן הכלואה יותר פשוט מעקירת השן העודפת. סיכויי ההצלחה בתהליך משיכה גבוהים מאוד. בהצלחה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים