רופא שיניים שעושה טיפולי אורתודנטיה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/08/2016 | 18:22 | מאת: ניר

האם זה חוקי ותקין שרופא שיניים יעשה טיפולי אורתדנטיה?

שלום רוני כל רופא שניים יכול מבחינה חוקית לעשות טיפול אורתודונטי. אני לא יכול להמליץ לך לעשות זאת. הידע המקצועי הרחב שיש למומחה ליישור שיניים, הגישות הטיפוליות , פתרון בעיות בזמן טיפול, טכניקות שונות לטיפול, כיצד לשמור על תוצאת הטיפול. את כל אלה תמצא אצל מומחה ליישור שיניים שעבר התמחות ארוכה כדי לרכוש את הידע. בברכה ד"ר צור

19/10/2016 | 20:08 | מאת: רונית

הסמכים מיוצרים על סמך צילומי פה. הם מיוצרים במעבדה. אין מקום רב לטעות אנוש. טווח המחירים נע מ 8 אלש"ח ועד ל 24 אלש"ח לשתי לסתות.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים