תזוזת שיניים תחת גשר ביישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/08/2016 | 20:01 | מאת: יניב ז

שלום, עשיתי יישור שיניים ולאחר זמן מה אכלתי משהו והרגשתי כאב בשן האמצעית -41 מאז יש לי כאבים באכילה. השבוע הרופא עקר לי את שן 42 ועכשיו מלבד כאבים אני מרגיש תזוזה בשן 41 אני יוכל להבין שזה קשור לתזוזה של השן לשם צמצום אבל יכול להיות שהשן תיעקר לי מהמקום אם הגשר ירד?

שלום יניב אני מבין שהשן נעקרה לצורך פינוי מקום ויישור השיניים. במהלך יישור השיניים יש ניידות גדולה של השיניים שמבטאת את התקדמות הטיפול ותזוזת השיניים לכיוון העמדה הרצויה. השן המוזזת או השיניים המוזזות צפויות להתיצב לאחר סיום הטיפול האורתודונטי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים