צפיפות שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/06/2016 | 01:48 | מאת: עידן

ידוע שלפעמים אורתודנטים נמנעים משיוף או עקירה על ידי הרחבת הקשת והזזת השיניים קדימה.. מה הקריטריונים שאותם בוחן הרופא ועל פי מה הוא מחליט? שאלה שניה מדוע אומרים שאפשר לדחוף את השיניים הבחורה במצב של צפיפות? כאשר אין מקום בלסת איך זה ייתכן? תודה

שלום עידן הנושא שאתה שואל הוא רחב מאוד.יש הרבה מאוד קריטריוניונים שנלקחים בחשבון בזמן הכנת תוכנית טיפול שמבצע אורתודונט מומחה. חלק מהקריטריונים הם : מה ההטיה הראשונית של השיניים, בליט השיניים, בליטת השפתיים, פרופיל הפנים, כיוון הגדילה של המטופל במידה וגדל, המימד האנכי של הפנים והפה, מה הסגר הקיים ואיזה סגר רוצים להשיג, מצב החניכיים, עובי החניכיים,,,,,, בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים