יש לי שאלה לקראת הורדת הגשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/06/2016 | 12:25 | מאת: מעיין

ד"ר שלום רב, אני אוטוטו לקראת הורדת הגשר. שאלתי היא האם באותו יום של הורדת הגשר אוכל לעשות הלבנת שיניים? או שממה שאתה מכיר צריך תקופה של הסתגלות לפני או משהו שיכול למנוע לעשות את ההלבנה באותו יום של ההורדה? תודה רבה מעיין

שלום מעין. באופן עקרוני ניתן לעשות הלבנה באותו יום. אני ממליץ לעשות לאחר כשבועיים. לתת לחניכיים לחזור לצורתן הטבעית, ולוודא שאין שאריות דבק וליכלוך שמקשים על ההלבנה. אם אין דחיפות גדולה של ארוע שבגללו רוצים את ההלבנה במידית רצוי להמתין קצת. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים