רווחים למטה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/05/2016 | 13:20 | מאת: עומר

בחצי השנה האחרונה החלו אצלי רווחים בשיניים התחתונות.. בזמן האחרון אני שם לב שחלק מהחניכיים(אם אפשר להגדיר את זה ככה) החלו להיכנס בין הרווחים והם נראים פחות גדולים אולי השיניים נראות יותר נמוכות מבעבר... האם זו תופעה תקינה או צריך לחשוש מזה?

שלום עומר על פי התיאור שלך יש צורך לגשת לבדיקה אצל רופא מומחה לחניכיים ובנוסף למומחה ליישור שיניים. פתיחת הרווחים מעידה על שינוי לרעה , ובד"כ הרווחים הולכים וגדלים עם הזמן. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים