גשר שיניים שקוף תוצרת הארץ

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/05/2016 | 22:14 | מאת: אבי

שלום ד"ר. רציתי לדעת מה דעתך על גשר שיניים שקוף תוצרת הארץ ? ומה ההבדל בינו לבין האינוויזייין שעולה פי 3? האם התוצאות הסופיות הם אותו דבר מבחינה אסטטית? אשמח שתתן לי קצת מידע כללי בנושא ולמה האינוויזליין עולה יקר פי 3 ? תודה מראש

שלום אבי בטיפול עם קשתיות "תוצרת הארץ" טכנאי מכין את הקשתית. זו פעולה מעבדתית שבה הטכנאי מזיז את השן על מודל גבס במספר תנועות רציפות, ועל פי התנועות שיצר מכין את הקשתיות.צורת הטיפול הזו מתאימה רק לתנועות קלות ,קטנות בכמות התנועה שהשן יכולה לעבור, ומספר שיניים מוגבל בו זמנית. בטיפול בטכניקת אינויזלין ניתן להזיז את כל השיניים בכל כיוון אפשרי בו זמנית. ניתן להרחיב את קשתות השיניים ,פעולה שלא ניתנת לעשיה עם הפלטות תוצרת הארץ. עבור הטכנולוגיה הממוחשבת שמאפשרת לעשות טיפול בהיקף כזה רחב ומדוייק החברה בחו"ל גובה מהרופא סכום גבוהה.זו הסיבה מדוע טיפול בטכניקה זו הרבה יותר יקר. לכן אם הטיפול שאתה זקוק לו אמור להזיז את השן תנועה מאוד קטנה , ומספר שיניים בודדות בלבד ולא זקוק להרחבת קשתות השיניים הטיפול בטכניקת הפלטות תוצרת הארץ יכול להתאים לך. אם אתה זקוק לטיפול רחב יותר טכניקת הטיפול עם האינויזלין תתן לך תוצאת טיפול טובה יותר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים