ייעוץ לגבי טיפול אורטודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

09/03/2016 | 15:11 | מאת: ד

רציתי לעבור יישור שיניים עקב חריקת שיניים ממנה אני סובלת גיליתי לצערי ששני השיניים הקידמיות העליונות התעקמו פנימה וגם שני השיניים הקידמיות התחתונות אחת הלכה מעט אחורה וזאת שלידה זזה מעט השאלה היא לגבי השן שהלכה מעט אחורה יש תחושה שהיא מעט חלשה בלילות אני ממש חוששת לישון מאז שזה קרה אני כבר כמעט ולא אוכלת וחוששת מאוד אני לא יודעת לאן לפנות האם לרופא שיניים כללי או לאורטודנט על מנת ליישר האם השן יכולה להתחזק? וכמה זמן לוקח לה להתייצב במקום שאליה זזה? אני ממש מודאגת ולא יודעת לאן לפנות

שלום יש לבדוק מדוע זזות השיניים. יתכן ונוצרו מגעים לא רצויים שגורמים לתזוזת השיניים או שהחניכיים נחלשות. כמובן שיש גם את התהליך הטבעי של נטיית השיניים להצטופף. כדאי לגשת למומחה לאורתודונטיה או מומחה לשיקום כדי לקבל את האבחנה הראשונית ואחכ להמשיך בטיפול. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים