שאלה לגבי יישור שיניים וחריקת שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/01/2016 | 10:00 | מאת: אור

שלום לצערי שמתי לב רק בזמן האחרון שאני סובלת מחריקת שיניים דחיקת שיניים רק בימים האחרונים שמתי לב ששן אחת בלסת התחתונה מקדימה נדחקה פנימה טיפה מאחורי שן קידמית שלידה השאלה היא איך עושים יישור שיניים כשסובלים מחריקת שיניים וכמה טיפול כזה יכול לעלות ואם יש המלצות לרופאים באיזור הקריות

שלום אור בהחלט ניתן ליישר שיניים גם כאשר יש בעיית שחיקת שיניים. כדי להמליץ איזו טכניקה תהיה מומלצת לך, יש צורך בבדיקת הבעיה ובתאום לצפיות שלך לגבי נראות המכשיר לבחור בטכניקה העדיפה. בסיום הטיפול יתכן וכדאי שיהיה לך סד לילה כדי למנוע המשך שחיקת השיניים. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים