צמצום רווחים בשיניים בגיל 25

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/01/2016 | 17:07 | מאת: רון

היי אני בן 25 והחלטתי שברצוני לעשות משהו בנידון לרווחים הגדולים שיש לי בין השיניים. האם קיים פתרון אסתטי אשר באמצעותו אוכל לעבור תהליך של צמצום הרווחים ללא חשיפה לסביבה? כלומר: פתרון בלתי נראה במהלך היום או פתרון ללילה בלבד. תודה

שלום רון. טיפול העזרת סמכים פנימיים (לינגואל) יתן לך מענה מצויין.זהו טיפול בלתי נראה לגמרי. הסמכים מודבקים מהצד הפנימי של השיניים. טיפול עם פלטות שקופות גם הוא נותן מענה טוב לבעיית הנראות. הטיפול עם פלטות שקופות(אינויזלין) יותר פשוט באופן כללי למטופל והמטפל. עליך להבדק אצל מומחה שימליץ לך באיזה טיפול לבחור. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים