יישור שיניים בן 25

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/01/2016 | 16:07 | מאת: שי

היי לפני 4 חודשים עשיתי גשר בשיטת דיימון על ידי הרחבת הקשתות. כעת בעקבות ההרחבה נוצרו לי רווחים בשיניים הקדמיות. התלוננתי על כך לרופא והוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושבהמשך הם ייסגרו. שהגיע התור שלי להחלפת ברזלים הוא שם לי גומיות שקופות שהפכו כבר לצהובות בין 4 השיניים הקדמיות כדי לצמצם את הרווחים. לבינתיים לאחר שבועיים איתם זה צמצם ממש קצת ועדיין יש רווחים. אני לא רואה איך הם הולכים לצמצם את הרווח שנוצר. יש לציין שהרווח הוא עליון ולא תחתון.יש לציין שבחודשיים הראשונים שהתיישרו השיניים, לא היו רווחים. אני חושב לעצמי למה המצב שהיה לא נשמר כפי שהוא וזה התרחב עוד? יש לי גם מין הרגשה אני לא כ"כ בטוח כי עדין יש סמכים על השיניים אבל אני מרגיש שבעקבות ההרחבה זה כן בא לידי ביטוי ונוצר לי חיוך עם לסת רחבה. האם אפשר לעשות פעולת צמצום?

שלום שי ניתן לצמצם את הרווחים. התהליך לפעמים איטי ולפעמים מהיר. ניתן להחליף את השרשרת -גומיה שסוגרת את הרווחים בתדירות יותר גבוהה במקרה ששינת צבע. בברכה ד"ר צור

13/01/2016 | 16:22 | מאת: שי

היי, מה לגבי אם אפשר לצמצם חזרה במקצת את הלסת? האם זה אפשרי לעשות פעולה הפוכה?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים