יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/01/2016 | 14:52 | מאת: 2015

שלום עשיתי צילום שיניים ובעוד כמה חודשיים אעשה יישור שיניים, האם אצטרך לעשות שוב ? לכמה זמן צריך להרכיב את הקיבוע ? תודה

שלום צילומי רנטגן הנעשים לצורך טיפול אורתודונטי יכולים להתאים לסדר גודל של שנה. את הקיבוע שעושים בסוף הטיפול מומלץ להשאיר להרבה שנים. יש להחליט בכל מקרה לגופו כמה זמן מינימלי להשאיר ,אבל בכל מקרה רצוי למספר שנים לפחות.אם מורידים את הקיבוע מומלץ לשים פלטה מספר לילות בשבוע כדי להבטיח שמירת יישור השיניים. לשיניים יש נטיה לזוז כל החיים. בברכה, ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים