רווחים בשיניים בגיל 24

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/12/2015 | 16:30 | מאת: יוני

היי דוקטור אני בן 24 ורק בחודשים האחרונים הגעתי לתובנה שהרווחים בשיניים שלי ממש גדולים. מעולם רופא שיניים לא העיר לי על כך משום מה. האם קיים פתרון לצמצום הפערים בגיל 24 ללא גשר / אביזר שניתן לזיהוי בציבור. כמו כן, מה היית ממליץ לעדות? תודה רבה

שלום יוני קיימות היום מספר טכניקות ליישר את השיניים ולצמצם מרווחים גדולים בלי שהסביבה תראה שאתה עובר טיפול. טכניקת סמכים פנימיים- לינגואל. "קוביות" המודבקות מצידן הפנימי של השיניים כך שלא רואים דבר. כמו כן קיימת טכניקת הפלטות השקופות- אינויזלין. פלטות שקופות שגורמות לשיניים לזוז. אחת מהשיטות תמצא חן בעיניך ותוכל להתחיל בטיפול. מצא אורתודונט מומחה המטפל בשיטות אלה ותוכל לקבל הסבר מפורט. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים