יישור שיניים ונסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/11/2020 | 16:32 | מאת: אלון

היי לצערי אני סובל מכיסים בחניכיים בעיקר בשיניים האחוריות של 5 מילימטר בשיניים הקדמיות אין לי בכלל כיסים אבל הם קצת עקומות לכן רציתי לדעת האם יש אפשרות לבצע יישור שיניים בשיטת אינויזליין כשבתוכנית טיפול הקשתות יזיזו לי רק את השיניים הקדמיות היכן שהחניכיים בריאות והיכן שיש כיסים הקשתות לא יבצעו שום שינוי תודה רבה על הסבלנות!

שלום אלון באופן כללי ניתן ומותר להזיז שיניים רק במצב חניכיים תקין. כיס רדוד בחניכיים בריאים, ללא דימום ,ללא אבנית ובתחזוקה כל חודשיים במהלך הטיפול , לא יהווה קונטרהאינדיקציה לטיפול. כמובן שניתן באמצעות אינויזלין לשלוט איזה שיניים יזוזו ואיזה לא.לכן, ניתן גם ליצור טיפול שבו מזיזים רק את החותכות וזאת במידה והליקוי הסגרי דורש רק את זה. אבל ,עדין צריך להקפיד על תחזוקת החניכיים במהלך הטיפול. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים