הסרת קיבועים ופלטה לשמירה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

09/11/2020 | 10:16 | מאת: ליבי

אני מעל 20 שנים עם אותם קיבועים שהחסרונות הן חניכיים נפוחים ואדומים ואבנית. 1. האם כדאי לשקול הסרתם ולשים פלטה. וכמה זמן שמים בלילה?2. האם תהליך ההסרה של קיבועים כואב ויכול בתהליך ההסרה לגרום לתזוזת שיניים? 3. האם ניתן לקחת מידה לפלטה עם הקיבוע או צריך להסירו קודם. אני רוצה לראות איך זה מרגיש להיות עם פלטה.

שלום ליבי אפשר תאורטית ומעשית להכין את הפלטה ואחכ להסיר הקיבועים. הסרת הקיבוע אינה כואבת. תלוי מה היה המצב הראשוני כאשר שוקלים מה תהיה נטיית השיניים לזוז. מה מצב החניכיים העכשוי.ככל שהחניכיים בריאות יותר פחות סיכוי לתזוזה. התמדה של הרכבת שומר המצב יכולה בהחלט להחליף את הקיבוע.מספיק שעות השינה בלילה בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים