הלסת שלי התארכה בעקבות הגשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/10/2020 | 20:45 | מאת: נועה

השיניים שלי לא היו כל כך עקומות. היו קצת, וכששמתי גשר ישר הרגשתי שהפה שלי תופס צורה אחרת. אני שמתי גשר בגיל 32 ופתאום הרגשתי שהפה נכנס פנימה, למרות ששיתפתי את האורתודנט שלי הוא אמר שדווקא לא. וזה בסדר גמור, היום אני לקראת הורדה ואני מרגישה שמפנים עגולות הפנים הפכו להיות הובאליות וזה לא עאה בעיניי, גם הסגירה של הפה כאילו נהיה לי פה עצוב כשאני סוגרת תפה ואני מרגישה עצבות בתוכי בגלל זה. זה משדר למוח עצבות בגלל שהקצוות של הפה נוטות כלפי מטה. וזו תחושה נוראית. אני כבר בת 34 כיום ואוטוטו הולכים להוריד לי תגשר השיניים ישרות אבל תחושה כאילו הלסת נסגרת והפה על עקבים.. דר' מה עושים? אני ממש מרגישה שהתכערתי ולא יודעת מה יכולה לעשות בנדון? תודה מראש

שלום נועה ניתן עדין באמצעות הסמכים שעל השיניים לשנות את רוחב הקשת או צורתה. אני מקווה שאת מטפלת אצל מומחה ליישור שיניים. הוא ידע כיצד ניתן להרחיה את הקשת כך שתהיה פחות אובלית ויותר רחבה-עגולה. לגבי תחושת הסגירה , השאלה דורשת בדיקה קלינית לבדוק את אופן הסגירה. האם הרופא מודע לתחושה שלך?תשאלי אותו לגבי תחושת הסגירה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים