קיבוע מאחורי השיניים ואבנית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/10/2020 | 01:55 | מאת: אופל

שלום אני לקראת סוף טיפול אורתודנטי ע״י גשר רגיל. עוד מעט אני שמה קיבוע. שמתי לב שיש לי אבנית (לא הרבה) במשטחים שמאחורי השיניים החותכות התחתונות וגם קצת אבנית בנקודת מפגש בין שן לשן מאחורה. רציתי לשאול האם מומלץ לי להוריד את האבנית הזאת עם שיננית לפני שמדביקים לי את הקיבוע? או שקצת אבנית זה לא נורא?

שלום אופל חייבים להוריד את האבנית לפני הקיבוע. הדבק לא יחזיק את הקיבוע במידה ויש אבנית. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים