שאלה קצת מוזרה, יישור

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/10/2020 | 02:04 | מאת: מירי

היי יש לי שאלה קצת מוזרה.. אני מטופלת בשיטת האינווזלין מיוני רוב "הבעיה" בלסת העליונה ובלסת התחתונה נדרש יישור מינמלי של אחת הקדמיות. שמתי לב היום (פלטה 17/73) שאחת מהניבים התחתונות מס 43 " נכנסה לתוך החניכיים" כלומר קצת יותר נמוכה מהניב השניה וטיפונת יצאה החוצה, זה די בולט לעין אם אני מחייכת חיוך רחב של השפה. וזה ממש מוזר! זה לא היה ככה! היא התגמדה לתוך החניכיים. אני מדמיינת? זה ישתנה? ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לך שאלתי כאן מספר שאלות ועזרת לי מאד. תודה

שלום מירי השינוי הלא צפוי אומר שהשיניים לא עוקבות בצורה מלאה אחרי התוכנית ויש לחץ הגורם לשן לזוז ממקומה התקין. יש לכך פתרון. אני מקווה שאת מטפלת אצל מומחה לאורתודונטיה שידע כיצד לפתור הבעייה. בברכה ד"ר צור

11/10/2020 | 12:23 | מאת: מירי

כן בוודאי שאצל מומחה.. הוא מופיע גם באגודה.. השאלה אם יכול להיות שזה עיקום לצורך יישור? כי בנתיים הפלטות יושבות פיקס ואין שום בעיה בהחלפתם מדי שבוע.. תודה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים