צילום שיניים מה הכרחי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/10/2020 | 13:36 | מאת: ליבי

האם ניתן במהלך טיפול שמטרתו לפתוח מקום ולישר ניב שיצא בלסת תחתונה אחת. הטיפול הוא מספר חודשים. האם ניתן לבצעו ללא צילומי רנטגן? האם יש הכרח ועל מה אפשר לוותר? מעדיפה פחות צילומים.

שלום ליבי צילומי שיניים כולל רנטגן הכרחיים לפני טיפול. צריך לוודא את מצב השורשים והחניכיים. לשאלה האם ניתן לטפל רק בלסת אחת התשובה שלעיתים ניתן לעשות זאת , אבל תלוי בסגר עם הלסת העליונה.תשובה לכך אפשרית רק לאחר בדיקה קלינית. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים