ישור שיניים זמן קורונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/09/2020 | 10:19 | מאת: ליבי

האם היית מציע לדחות טיפול ישור שיניים עד שיתברר מצב קורונה במידה ולא התחלתי. יש לי בעיה בלסת תחתונה בעקבות ניקוי שיניים שמצריך ישור לסת תחתונה מחדש. במידה ואתחיל האם הרואה מחוייבת להחליף מסיכה בין כל מטופל כדי להגן עליו ? האם טיפול שיניים כזה ניתן לדחות כדאי או להתחיל כי זה דורש טיפול ?

שלום ליבי ניתן לבצע טיפולי שיניים בתקופת הקורונה. כמובן הקדפה גדולה מצד המטופל וצוות המרפאנ הכולל את הרופא, הסייעות והמזכירות בנושא של עטיית מסכה ושמירה על הגיינה. בסיום הטיפול אפשר להחזיר את המסכה שהייתה לפני הטיפול. נכון להיום אין דיווח על הדבקות בתוך מרפאות השיניים. כנראה בגלל שכל הנוכחים במרפאות מקפידים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים