רווחים שתוקנו יחזרו תמיד בלסת התחתונה?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/09/2020 | 16:44 | מאת: רווחים בשיניים

אם הבעיה הראשונית היתה רווחים בלסת התחתונה (לא רק בשיניים החותכות) יכול להיות מצב בו השיניים הטוחנות יחזרו לרווחים עוד פעם? כי הקיבוע מתכת מוחזק רק בשש שיניים החותכות

שלום התשובה אינה חד משמעית. השאלה איזו תנועה עברו השיניים האחורין בזמן הטיפול, ומה הגורם הראשוני ליצירת הרווחים.האם זו דחיםת לשון או שיניים קטנות. כמובן נשאלת השאלה האם הרווחים הראשוניים היו גדולים או קטנים. התשובה דורשת בדיקה מעמיקה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים