הדבקת קיבוע קבוע בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/09/2020 | 01:18 | מאת: אור

שלום רב,היום האורתודנט הדביק לי קיבוע בלסת עליונה לאחר שנפל לי אבל הפעם הוא שם לי בארבעת השיניים הקדמיות מלבד הניבים לפי טענתו הם לא עושים יותר בגלל שזה מפעיל לחץ על השיניים התחתונות או משהו כזה,אני חושש שהניבים יזוזו חזרה כי הם היו מקור הבעיה העיקרית. האם פלטה נשלפת בלילה בנוסף לקיבוע הקבוע תמנע מהשיניים לזוז? או שצריך שהקיבוע יהיה גם על הניבים? תודה רבה מראש.

שלום אלה להבנתי הקיבוע מפריע במפגש עם השיניים התחתונות באזור הניבים. לאור הבעיה הראשונית שתארת חשוב יהיה לשים את הפלטה בלילה. הפלטה תמנע מהניבים לצאת הצידה מקשת השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים