שינןי במיקום שיניים עליונות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/06/2020 | 21:09 | מאת: 345

שלום דר אני בת 49 יש לי בליטה בשיניים מילדות,לא הסכמתי לטיפול אז,לפני 5 שנים הבחנתי שהשיניים העליונות התעקמו הצידה לצד ימין כלומר קו האמצע זזלימין.עברתי אין ספור אורתודנטים בדיקות מפרקי לסת ומה לא מבחינת אורטודטיה אמרו לי מצב שלי מסובך ארוך טיפול וחוץ מלשים לי קיבוע מביפנים בהבטחה שלא תהיה תזוזה יותר לא עשו דבר.מאז זה זז ולא יודעת למי לפנות.הפחד שבסוף מ לחץ הם גם יתנדנדו מה עושים?הקיבוע אמרו לי כל 5 שנים להחליף איני מעוניינת לחזור למי שעשתה לי עקב התנהלותה איתי ואחרים גם את זה לא מעוניינים בלקחת אחריות.אני אובדת עיצות ובפחד גדול שבסוף אאבד את שיניי.אני מתא והבנתי שאתה לא מהאזור לבדיקה.אגב מומחה חניכיים אמר שאין לי בעיה שם וזה לא משם.לא ברור איך קרה כך.

שלום במידה ואין בעיית חניכיים אפשר למצוא פתרון ולהזיז את השיניים כך שיחזרו לאמצע. נכון שהטיפול יכול להיות מתוחכם כי הבעיה אינה סמטרית . ישנם היום אמצעים יעילים לטיפול בתזוזה לא סימטרית, כשמעוניינים להזיז לצד אחד. כמו שימוש בשתלים אורתודונטים.tad. תגשי להבדק באחת המחלקות באוניברסיטאות ושם יכולים לתת לך שילוב של פתרונות במידה ויש צורך לשלב בין מחלקות. בברכה ד"ר צור

11/07/2020 | 18:17 | מאת: 345

דר בין הרופאים הרבים שהייתי אף הגעתי לאונברסיטת תא ולא היה פתרון מלבד רופא שאמר שהטיפול ארוך של 4 שנים אצלי הדיניים התחתונות הם יותר מדי ביפנים והעליונות בולטות פלוס התזוזה ימינה לכן לא התחלתי טיפול כזה קשה.מה שאמרת השתלים לא היה לי ברור ,מתכוון לשתל במקום שן?

11/07/2020 | 18:22 | מאת: 345

האם האיניויזיליין או תהליך פשוט לא יכול חהתאים להחסיר אותם לקו האמצע בלי לערב שיניין תחתונות?פשןט כמו שהיה לפני?קאאתי על השתך נשמע מפחיד וזה כשיש בעיית חניכיים לפי מה שקראתי..האם ייתכן תהליך אחר פשוט יותר והאם יש לך להמליץ בבקשה על רופא במרכז איכותי לבעיה שלי?תודה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים