"חורים בשיניים" לאחר סיום טיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/06/2020 | 11:27 | מאת: גולי

שלום רב, אחרי טיפול אינוויזליין לייט ליישור שיניים,כרגע סיימתי את הטיפול נעשו קיבועים, התוצאה אינה מושלמת מבחינתי כי יש רווחים כמו חורים בין השיניים הקדמיות והחניכייםוגם בשן שליד השיניים הקדמיות ,שני החורים מציקים לי ממש, האורתודנטית המליצה על הזרקת חומצה היאלרונית לחניכיים שהיא מזריקה ובכך לטענתה ייסתם "החור". האם יש אופציות נוספות לסגירת הרווחים כמו קומפוזיט למשל,מה היית ממליץ?תודה

שלום גולי פתרון של תוספת קומפוזיט יתן מענה לשנים רבות. אני לא יודע עד כמה גדול הרווח אבל לעיתים ניתן לשייף עוד מעט בדופן השיניים ואחכ להצמיד אותן יותר. זה במידה ועדין לא שייפו בין השיניים או שייפו רק מעט. ההצמדה הנוספת תאפשר הקטנת הרווח באזור החניכיים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים