האם הטיפול מתעכב בעקבות קוביות שנפלו?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/05/2020 | 19:45 | מאת: מאיה

שלום. לפני כחודש, בתקופת הקורונה האגרסיבית, לצערי נפלו לי 2 סמכים בלסת העליונה ובגלל שאי אפשר היה לתקן את זה מיד כי לא היה עזרה ראשונה אורתודנטית, השיניים בלי הסמכים זזו מאוד עד שהמרפאות חזרו לפעילות. האבסורד הוא שהייתי כבר נגיעה לקראת סוף הטיפול והיה לי שרשרת לסגירת רווחים... כאשר באתי לאורתודנט, כדי להדביק את הסמכים חזרה, הוא הדביק לי אותן, החליף את החוט ליותר דק ושם גומיות בודדות על כל שן. במהלך הטיפול לא הייתי מרוכזת ולא שאלתי אותו מהי הסיבה לכך. למה הוא עשה את זה? למה הוא לא שם לי בחזרה את השרשרת שהייתה מקודם? זה עלול לעכב את הטיפול?

שלום האורתודונט מחזיר בעזרת החוט העדין את השיניים למקום. בפגישה הבאה יוכל בעזרת חוט עבה יותר להוסיף גם שרשרת. לא ניתן לשים שרשרת אם השיניים לא בקו אחד רציף. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים