פלטה לשינה לאחר הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/04/2020 | 13:08 | מאת: טל

שלום רב, הורידו לי היום את הגשר (אחרי שהותקנו קיבועים בחלק העליון בחלק התחתון לפני חודש וחצי), אך את הפלטה שעליי לשים בלילה למשך כחצי שנה לא קיבלתי היום. נלקחו מידות לאחר הורדת הגשר. נאמר לי שהמרפאה תיצור איתי קשר על מנת לחזור ולקחת את הפלטה, כמו גם לבוא לעשות ניקוי אבנית. שאלתי היא, האם יש סיכון בתזוזת השיניים עד שאקבל את הפלטה לשינה (שאני מעריכה שייקח עוד כשבוע בערך)? תודה רבה מראש.

שלום טל אין מה לחשוש בתקופה כזו קצרה של כשבועיים הקיבוע שומר על התנועות הקטנות של השיניים. הפלטה במקרה שלך היא תוספת לשמור על רוחב הקשת באזור אחורי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים