מנשך פתוח גיל 22

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

11/04/2020 | 15:15 | מאת: אבי

שלום דוקטור הורדתי את הגשר לפני כ6 שנים בהצלחה עשיתי לפני כמה שנים עגיל בלשון והוא השפיע על התנוחה של הלשון שלי ועל הבליעה כתוצאה מזה נהיה לי מנשך פתוח קל . כשהבנתי הורדתי את העגיל וההרגל הישן והנכון ללשון אוטומטית חזר יש סיכוי שהשיניים יחזרו למצב הקודם רק בעזרת הרגל הלשון הנכון שחזר? והם יש לזה השפעה על מבנה הפנים והלסת? קראתי קצת באינטרנט ודי נלחצתי צירפתי תמונה השיניים לא מספיק קרובות ולא נוגעות למעלה ולמטה תודה רבה

שלום אבי עגיל בלשון עלול לגרום להרבה נזקים. סדקים בשיניים, נסיגה בחניכיים ותזוזת השיניים. הייתי ממתין כשלושה חודשים מרגע הורדת העגיל ושינוי תפקוד הלשון כדי לראות האם יש שיפור ספונטני במנשך הקדמי. רצוי לצלם או לעשות דגם של השיניים לצורך מעקב. בכול מקרה הייתי חוזר לרופא שטיפל בך כדי להתייעץ. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים