יישור שיניים-חוות דעת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/04/2020 | 21:52 | מאת: אוראל

היי, יש לי בלסת התחתונה שן טיפה עקומה, האם ניתן לסדר את המצב רק על ידי יישור או בדרך אחרת? האם יש צורך בעקירה ופינוי מקום? והאם יש אופציה במצב הזה לגשר שקוף ? ואשמח לקבל חוות דעת לגבי הלסת העליונה

10/04/2020 | 21:53 | מאת: אוראל

תמונה

שלום אוראל על פי התאור שלך הבעיה יכולה לבוא על פתרונה באמצעות יישור שיניים. בלי בדיקה לא ניתן לקבוע האם תצטרך פינוי מקום על ידי הרחבת הקשת, שיוף קל או עקירה. דרך הטיפול תלויה בחומרת הצפיפות, מבנה הסגר, זוית השיניים ,גודל השיניים והאסתטיקה הצפויה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים