שאלה לגבי יישור שיניים פנימי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/04/2020 | 20:43 | מאת: בת 29

כל חיי נמנעתי מיישור שיניים. לפני כשנה עשיתי כתרים על שש שיניים עליונות קדמיות על מנת לשפר את המראה . אז המראה השתפר ואני מאד מרוצה אבל לאחרונה שמתי לב השיניים ממשיכות לבלוט עוד ועוד קדימה וגם קיבלתי אומץ ואני חושבת על יישור שיניים פנימי . בשתי השיניים הקדמיות העליונות יש מבנים ושן אחת ליד זה נעקרה. על השן שנעקרה יש בעצם שלושה כתרים מחוברים. האם ניתן לעשות גשר פנימי(אחורי) על כתרים במצב כזה?

שלום ניתן לעשות גשר פנימי גם כשיש כתרים. אבל יתכן ויהיה צורך להפריד את הכתרים בזמן יישור השיניים. כמו כן יש לבדוק איזה סוג תנועה השיניים צריכות לעבור. תגשי ליעוץ למומחה לאורתודונטיה שיוכל להמליץ על הטיפול. וכמובן רופא עם נסיון בטיפול לינגואלי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים