עיכוב התורים בגלל המצב

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/04/2020 | 14:14 | מאת: יואב

שלום דוקטור, אני עובר כרגע טיפול אורתודנטי, אני כנראה ביישורת האחרונה ואני מרכיב גומיות בין לסתיות. אמור להיות לי תור עוד שבועיים וחצי לאחר תקופה של חודשיים אבל הבנתי שהמרפאות סגורות ואני מניח שתהיה עכשיו דחייה של לפחות חודש בתור ויש גם סיכוי לתקופה ארוכה הרבה יותר. עכשיו השאלה שלי היא כללית, לאו דווקא בקשר אליי, עד כמה בעייתי יכול להיות עיכוב רציני בתורים? האם עלול להיגרם עיכוב משמעותי בטיפול או אף נזק כתוצאה מכך? עד כמה אפשר יהיה להשאיר את המרפאות סגורות?

שלום יואב העיכוב אינו גורם לנזק. נותן אפילו זמן ביולוגי טוב לחניכיים ושורשי השיניים. אפשר אפילו עוד מספר שבועות ללא חיזוק . הטיפול כנראה יתארך מעט. זו הבעייה היחידה. עדיף שכולם יהיו בריאים כרגע וסבלניים עד כמה שניתן מאשר להחפז ואחכ להתחרט. שבוע טוב ובריאות ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים