נפל לי קוביה מהגשר והשן זזה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/03/2020 | 13:40 | מאת: ליהי

המזל לא שיחק לטובתי ונפלה לי קוביה מהגשר לפני שבוע וחצי בתקופה הקשה מאוד פה במדינה.. בגלל שכל מרפאות השיניים לא עובדות לא יכולתי לקבוע תור עזרה ראשונה מהר בשביל לסדר את זה והשן התעקמה חזרה ואני מבואסת לאללה חייבת לציין שזה לא גורם לי לפציעה.הקוביה תלויה עם הגומיה מה ניתן לעשות? זה יהיה עכשיו סיפור ליישר את השן חזרה בפגישה הבאה?

שלום ליהי זו לא בעיה גדולה. לאחר הדבקת הקוביה השן תחזור לעמדה תקינה. היישור חזרה מהיר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים