לאחר בדיקת אורטודנט לילדה בת שש

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/03/2020 | 21:57 | מאת: שיראל

שלום רב שוב תודה על המענה לשאלה קודמת .. היינו אצל אורטודנט בעקבות השן שצומחת עקום הרופא בדק את הילדה ואמר שמצד אחד של השיניים יש סגר תקין ואילו בצד שמאל השיניים נפגשות אמר שצריך להשים איזה ברזל פנימי להרחבת הלסת שאלתי הילדה עדיין נורא קטנה ובכל בתהליך גדילה האם זה עלול להסתדר מעצמו ואם לא עד איזה גיל הכי מאוחר ניצן לטפל היא בכל זאת קטנה וצריכה להיות מוכנה נפשית לטיפול כה קשה זה בכל זאת גוף זר בתוך הפה אף פעם היא לא התלוננה לדעתך זה עלול להסתדר מעצמו והאם חייב התערבות הדבר הזה מלחיץ אותי חשבתי שאלך לייעוץ ארגע חזרתי יותר מודאגת תודה על המענה

שלום שיראל תיקון של סגר צלבי-סגירה הפוכה- נעשה בגיל צעיר. אם הטיפול יבוצע בגיל 7-8 התוצאה תהיה דומה לתה שיבוצע כרגע. טיפול בסגר הפוך מונע גדילה לא סמטרית של הלסת התחתונה. רצוי לבצע לפני שבוקעות כל ארבע החותכות בלסת העליונה כדי שיהיה להם מקום לבקוע. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים