יישור שיניים קידמיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/03/2020 | 15:04 | מאת: אורלי

שלום. יש לי שיניים קידמיות עקומות גם בלסת עליונה וגם בלסת תחתונה. שאר השיניים ישרות. בלסת עליונה 2 שיניים קידמיות מרכזיות עם טיפול שורש, בלי כתרים. האם אפשר לעשות יישור שיניים על שיניים כאלה שעברו טיפול שורש? באיזה מכשור אורטודנטי כדאי להשתמש כדי לא לפגוע בשיניים?

שלום אורלי ניתן בהחלט לבצע יישור שיניים גם לשיניים שעברו טיפול שורש. השיניים זזות באופן זהה כאשר הן בריאות וכאשר עברו טיפול שורש. לגבי השאלה באיזה טיפול לבחור , התשובה הינה שיש צורך בבדיקה אצל אורתודונט מומחה שמתמצא בכל אחת מהטכניקות הקיימות, סמכים חיצוניים(קוביות), אינויזלין-קשתיות שקופות, סמכים לינגואלים-פנימיים, ולבחור את האחת שמתאימה לך הן מבחינה רפואית והן מבחינה אסתטית. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים