שן הולכת אחורה וחיוך לא סימטרי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/02/2020 | 17:44 | מאת: נועה

שלום יש לי שן אחת באמצע הלסת התחתונה שהולכת אחורה, והשיניים לידה קצת קדימה כשאני מדברת זה מאוד בולט ואני ממש שונאת את זה. בנוסף יש לי כנראה לסת עקומה עליונה, כשאני מחייכת בצד שמאל יש לי חיוך ישר עם שיניים יפות ובצד ימין יותר מבליט את השינים העליונות. זה לא מאוד נורא אבל לי זה מפריע כי החיוך לא סימטרי. האם אפשר לטפל במצב כזה עם גשר שקוף או רק ברזלים?

שלום על פי התאור שלך ניתן לתקן את הבעיה עם קשתיות שקופות. תפני לאורתודונט מומחה לקבל יעוץ . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים