בקיעה גבוהה של החותכות התחתונות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/02/2020 | 18:08 | מאת: ירדנה

היי, יש לי מנשך עמוק שמתבטא בצורה הזאת- https://m.youtube.com/watch?v=1uYiifr7W6s 1) מהי הסיבה שהשיניים התחתונות שלי צמחו בצורה הזאת (כלומר החותכות צמחו גבוה יותר לשיניים הטוחנות)? 2) בסרטון הזה מראים גם דרך טיפול על ידי חוט אינטרוזיה. כמה זמן לוקח לחוט הזה לתקן את המנשך? האם התוצאות איתו מהירות? תודה

שלום ירדנה הסיבה לכל היא מבנה גנטי והתפתחותי. תיקון מנשך עמוק אורך הרבה זמן. כשנה עד שנה וחצי. בדרך כלל מנשך עמוק יכול לגרום לשחיקה של השיניים התחתונות ולעיתים נזק עתידי לחניכיים. ישנן מספר דרכים לתקן מנשך לקוי כזה. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים