כאב בשן לאחר שנתקע גרגיר במקבע

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/12/2019 | 19:54 | מאת: נועה

שלום רב, יש לי כבר שנים רבות מקבע בשיניים (עליון ותחתון). לפני מספר ימים נתקע לי במקבע העליון גרגיר של אוכל. הוצאתי אותו בזהירות ובכל זאת הרגשתי טיפה לחץ בשן הקדמית האמצעית (מס' 21)...קצת מזכיר את הלחץ כשמקבע מתנתק מהשן. עם זאת, הסתכלתי במראה טוב טוב וראיתי שהמקבע עדיין דבוק לשיניים ולא נראה שמשהו זז. הלחץ בשן עבר אך אני מרגישה כאב קל כאשר אני נוקשת על השן. רעיון מה זה יכול להיות, והאם מצריך טיפול? תודה רבה

שלום הרגישות העכשוית קשורה ללחץ שהיה. אם לא מרגישים שיש תזוזה והתעקמות של השן אפשר לצפות שהרגישות תעבור. לעקוב מספר ימים. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים