הרחבת לסת עליונה בגיל 21

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/12/2019 | 02:20 | מאת: doron

אתה אולי משתמש במכשיר בשם dna appliance או fagga להרחבת לסת והבאת המקסילה קדימה? או לפחות מכיר אורטודנט שמתעסק עם המכשירים האלה? לאחר בדיקה עמוקה באינטרנט רלו המכשירים הכי טובים לסידור בעיות לסת וגדילה לא נכונה של פנים גם במבוגרים.

שלום דורון המכשירשאתה חושב הוא חלק מפילוסופיה הוליסטית כללית. זו פלטה עם עם בורג להרחבה שהיו משתמשים בה גם לפני 50 שנה ומעלה. ישנן היום דרכים טיפוליות יותר פרקטיות ויעילות במקרים שאינם דורשים ניתוח. קיימים מכשירים כמו carieer cl.3 או שתלים אורתודונטים בשילוב כוחות אורתופדים. תחפש ותקרא . דרכים אלה הם ה up to date של האורתודונטיה היום , בנוסף לניתוח אורתוכירורגי במקרים שאין ברירה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים