שיניים חסרות, אפשרות למענה בטיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/12/2019 | 20:37 | מאת: אריאל

יש לי 2 בעיות: 1. שיניים עקומות בשתי הלסתות 2. חוסר של שיניים, אחת בכל לסת (כל אחת בצד שונה 26 , ו33 - אינם, לצערי ) חשבתי שבטיפול אורתודנטי יהיה אפשרי להרוויח גם את הנושא הזה ולחסוך שתלים. הרי לעיתים בצפיפות גבוהה ממליצים על עקירה מה דעתך על כך? בשבילי זהו שיקול בבחירת אורתודנט ורציתי לדעת אם בכלל יש כזה כיוון

שלום אריאל ניתן לעיתים לסגור את הרווח הקיים בחוסר שיניים. כדי לקבל החלטה יש כמובן צורך בבדיקה. מומלץ שתבדקי אצל מומחה לאורתודונטיה כדי שיהיה רופא עם מספיק ידע מקצועי וידע בטכניקות לשלוט בבעיה כזו. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים