ישור שיניים לפני שהתחלפו כל השיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/12/2019 | 09:22 | מאת: שלומית

שלום רב, בתי תהיה בעוד 4 חודשים בת 12. הלכתי איתה ליעוץ אורטודנטי ב2 מרפאות שונות. בשתיהן נאמר שצריכה ישור אך במרפאה הראשונה אמרו שאפשר כבר לעשות יישור עכשיו ולא דיברו איתי בכלל על עניין התחלפות שיניים(יש לה עוד שן חלב טוחנת למטה ו2 שיניים טוחנות למטה שנפלו אך רק מתחילות לצאת)וגם הפנו לצילום מיוחד של 40 דקות כהכנה ליישור ובמרפאה השניה נאמר שכדאי לחכות עוד כחצי שנה עד שיתחלפו ויצמחו כל השיניים אחרת היישור לא תמיד אפקטיבי ואמרו שתצטרך רק צילום פנורמי. מי מהשניים צודק?.. תודה

שלום שלומית על פי מה שהבנתי מתאור המצב את יכולה כבר להתחיל. ניתן להתחיל סמוך לסיום החלפת השיניים . במקביל לנשירת הטוחנות החלביות האחרונות שנשארו. בברכה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים