יישור שיניים שקוף על כתרים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/11/2019 | 23:39 | מאת: מורכבת

היי, יש לי שישה כתרי זרקוניה על השיניים הקדמיות העליונות שעשיתי לא מזמן אחרי שכל החיים התעקשתי שאני לא רוצה יישור שיניים. אבל הלשון שלי ממשיכה לדחוף את השיניים קדימה ככה שאפילו שאני מרוצה מהכתרים עדיין יש בעיה שכבר ממש קשה לי לסגור את הפה בגלל שהשיניים בולטות קדימה. אפשר עדיין לעשות יישור שיניים (בצורה שלא נראית לעין למשל קשתות שקופות) על שישה כתרים קדמיים?

שלום במידה והכתרים אינם מחוברים ביניהם ניתן לבצע טיפול אורתודונטי עם הקשתיות השקופות. בהצלחה ד''ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים