שיניים זזו לאחר גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/11/2019 | 22:00 | מאת: נופר

שלום, היו לי שיניים קדמיות בולטות, סיימתי את הטיפול בגשר לפני שלוש וחצי שנים. והרופא לא שם לי קיבוע למעלה אלא הביא לי פלטה שבזמן האחרון כבר בקושי שמתי אבל לפתע אני רואה שהשיניים הקדמיות חוזרות ממש לצאת החוצה באופן מהיר. השאלה שלי האם הפלטה יכולה לעזור לשיניים לחזור אחורה יותר? כמובן שהיא נכנסת לפה. תודה מראש

שלום נופר אם השיניים יצאו והן בשורה יפה אז הבעיה אינה הפלטה. יתכן וצמחו שיני בינה שדחפו את השיניים או שהלשון דוחפת את השיניים. במידה והשיניים יוצאות החוצה ומתעקמות הרי יש צורך השימוש בפלטה. אני לא יכול להגיד אם הפלטה הקיימת תעזור מבלי לראות את הבעיה. תפני לאורתודונט שטיפל בך לקבל יעוץ. בברכה ד"ר צור

25/11/2019 | 15:24 | מאת: עודד

לגבי מה שרשמת כאן, שאם שיניים יצאו זמן מה לאחר טיפול אורטודנטי והן בשורה יפה אז הבעיה היא לא הפלטה. לי קרה שיצאו בשורה יפה וזה קרה לאחר שצמחו לי שיני בינה. מה עושים במקרה כזה (אם הבעיה אינה הפלטה)?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים