גשר שקוף שיוף השיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/10/2019 | 15:28 | מאת: משה

הלכתי לפגישת ייעוץ לגשר שקוף והרופא אמר שיש לי צפיפות גדולה של השיניים אז צריך לעשות שיוף של עשר שיניים האם אתם חושבים שזה יכול לפגוע בשיניים ואיזה נזק זה יכול לעשות?

שלום משה במצב בו יש צפיפות גדולה קיימת אפשרות לשקול עקירת שיניים קבעות או הרחבת קשת השיניים והוספת שיוף בדפנות השיניים. ישנם מצבים בהם מנסים הטכניקות נוספות להתגבר על הצפיפות מבלי לשייף. ההחלטה תלויה במבנה הפנים השיניים והלסתות הראשוני. במידה והתקבלה ההחלטה על ידי המומחה ליישור שיניים ואתך לטפל תוך שיוף של השיניים אתה צריך לדעת שזו אפשרות מקובלת . כמות ההורדה שעושים בכל שן צריכה להיות קטנה כך שלא פוגעים בעמידות השיניים, ומורידים שכבה קטנה המהווה בד"כ כחמישה אחוז מעובי האמייל באותו צד של השן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים