מנשך הפוך תיקון באינביזליין

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/10/2019 | 17:57 | מאת: חן

אני בת 35, יש לי מנשך הפוך (לסת תחתונה מקדימה ללסת העליונה) וזה מעוות לי את החיוך. אני רוצה לתקן את זה, בעזרת אינביזליין, ועדיין לא הלכתי ליעוץ אצל אורתודונט. האם בגילי עדיין אפשר לתקן את המנשך ההפוך מבלי ניתוח אורתוגנטי אלא רק בעזרת אינביזליין? והאם התוצאות באינביזליין מחזיקות מעמד?

שלום ישנם מקרים שניתן לטפל בעזרת יישור שיניים ללא ניתוח.תלוי בחומרת הבעיה. עשיתי מספר מקרים כאלה גם בעזרת אינויזלין והתוצאה טובה מאוד. חשובה האבחנה הראשונית והידע והיכולת המקצועית של המומחה לאורתודונטיה שתפני אליו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים