שן ניב שצמחה בחניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/09/2019 | 08:49 | מאת: עינבל

שלום רב... צמחה לביתי שן ניב בחניכיים למעלה. ניסינו טיפול אורטודנטי והרחבת לסת ולא צלח. שאלתי אם אפשר לעקור את השן הזו ואם אין השלכות לכך ויש לציין שבצד ימין יש לה ניב.

שלום הניב נחשבת לשן חשובה כך שמשתדלים לשמור עליה .כמו כן עקירה חד צדדיצ יכולה לגרום לסטייה של קו האמצע העליון לכיוון השן החסרה. התאור שלך אינו מספיק מלא וכמובן שאני צריך לראות את המקרה בכדי שאוכל להמליץ על דרך טיפול. תתייעצי עם שני מומחים ליישור כך שתוכלי לקבל החלטה שקולה מה הדרך הנכונה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים