גומיות אלסטיות רק בלילה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/08/2019 | 14:29 | מאת: נועה

שלום, שמתי גומיות אלסטיות בצד שמאל מאפריל עד לפני שבוע של class 2, הניב העליון אכן זז אחורה למקום אבל הסגר לא טוב, בנוסף הניב התחתון כעת קדימה מידי. האורתודנט אמר לי להפסיק לשים בצד שמאל ולשים גומיות class 3 בצד ימין רק בלילה. השאלות שלי הן : 1. למה רק בלילה? למה לא לשים כל היום וכך לקצר זמני טיפול? 2. איך יעזור לשים בצד ימין גומיות? שם הסגר טוב, למה לא לטפל בצד שמאל? תודה רבה

שלום נעה לצערי בלי בדיקה קלינית אני לא יכול להמליץ כיצד לשים את הגומיות. יש הגיון בשאלות שלך ותפני אותם לרופא המטפל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים