אינטרוזיה של שיניים ושתלים אורתודונטיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/08/2019 | 15:31 | מאת: ליגל

שלום סובלת ממנשך עמוק 100%. לפני חודש שמתי גשר חרסינה למעלה. עוד 3 חודשים גם למטה. השאלה שלי היא כזאת - 1) האם צריך להשתמש תמיד בשתלים אורתודונטיים באינטרוזיה של שיניים? 2) האם תיקון של מנשך עמוק זאת פעולה ממושכת? האם האינטרוזיה עצמה היא פעולה כואבת? תודה רבה.

שלום ליגל שימוש בשתלים אורתודונטים עוזר מאוד לאינטרוזיה של השיניים. הפעולה די ממושכה. מספר חודשים עד שנה. הפעולה אינה כואבת .זו תנועה אורתודונטית . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים